Mancini 4 Yıldız / Mancini'den ilginç veda! | NTVSpor.net : Mancini, 442 gün sonra arena'da inter teknik direktörü roberto mancini, 442 gün sonra türk telekom arena'ya çıktı.

Mancini 4 Yıldız / Mancini'den ilginç veda! | NTVSpor.net : Mancini, 442 gün sonra arena'da inter teknik direktörü roberto mancini, 442 gün sonra türk telekom arena'ya çıktı.. Mancini, 442 gün sonra arena'da inter teknik direktörü roberto mancini, 442 gün sonra türk telekom arena'ya çıktı. Kağıdı alan hollandalı oyuncu, inter'in deneyimli teknik adamı roberto mancini'nin yanına giderek kağıdı verdi. Galatasaray ile inter arasında oynanan hazırlık maçında eski teknik direktörümüz roberto mancini'ye sürpriz vardı. Tecrübeli çalıştırıcı, üzerinde 4 yıldız bulunan kağıdı kameralara göstererek gülümsedi. 4 yıldız isim ön plana çıkarken başkan ünal aysal, bu oyunculardan birini mutlaka galatasaray'a getireceğinin garantisini mancini'ye verdi.

Roberto mancini'ye galatasaray kulübü i̇kinci başkanı cengiz özyalçın tarafından plaket ve adının yazılı olduğu 9 numaralı. Galatasaray 149.066 views5 year ago. Naklen futbol 51.045 views5 year ago. Karşılaşmanın 4.dakikasında galatasaray i̇dari menajer yardımcısı mert çetin, saha kenarına gelerek kaptan selçuk'a kağıt verdi. Ziraat türkiye kupası finali için hazırladığı maç kitabına değerlendirme yapan roberto mancini, zorlu 10 maçın ardından finale geldiklerini anımsatarak oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtti.

Mancini, İtalya'yı Galatasaray'ın eski yıldızı için uyardı!
Mancini, İtalya'yı Galatasaray'ın eski yıldızı için uyardı! from cdn.sporx.com
Yildiz sözü verdi̇ başkan ünal aysal ile bir toplantı yapan deneyimli çalıştırıcı, kendisine gelen tekliflere rağmen kariyerine galatasaray'da devam etmek oyuncularıma güveniyorum. Ziraat türkiye kupası finali için hazırladığı maç kitabına değerlendirme yapan roberto mancini, zorlu 10 maçın ardından finale geldiklerini anımsatarak oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtti. How to make a kusudama star holes (francesco. Gstv manciniye 4 yildizli kagit surprizi mp3. Galatasaray başkanı ünal aysal ile mancini arasında florya'da transfer zirvesi yapıldı. Roberto mancini'nin 4 yıldız olan kağıdı göstermesini taklit olarak algılayan fenerliler varmış yediremediler herhalde Şampiyonluğunu simgeleyen 4 yıldız vardı. Maçın ilk dakikalarında galatasaray yedek külübesinden verilen bir not oyuncular arasında dolaştıktan sonra wesley sneijder tarafından misafir takım teknik direktörü roberto mancini'ye verildi.

Galatasaray'ı yakından takip etmek için hesabımıza abone.

Ziraat türkiye kupası finali için hazırladığı maç kitabına değerlendirme yapan roberto mancini, zorlu 10 maçın ardından finale geldiklerini anımsatarak oyuncularıyla gurur duyduğunu belirtti. Kağıdı alan hollandalı oyuncu, inter'in deneyimli teknik adamı roberto mancini'nin yanına giderek kağıdı verdi. 4 yıldız isim ön plana çıkarken baş. Yıldızı takma hedefinin de başlangıcı olacak dedi. @galatasaray yeni sezonda başarılar,bu sene 4. Galatasaray teknik direktörü roberto mancini ile büyük bir çıkış yakalayan galatasaray, transferde de somut adımlar atmaya başladı. Galatasaray'dan fenerbahçe'ye 4 yıldız cevabı mancini. How to make a kusudama star holes (francesco. Efsane td mancini 4 yildiz hatirasi. Galatasaray'ı yakından takip etmek için hesabımıza abone. Fisierul audio gstv mancini ye 4. Sneijder de kağıdı roberto mancini'ye götürdü. Planlarımı da şampiyonluk ve 4.

Galatasaray, sezon arasında bomba transferleri gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Şampiyonluğunu simgeleyen 4 yıldız vardı. Kağıdı alan hollandalı oyuncu, inter'in deneyimli teknik adamı roberto mancini'nin yanına giderek kağıdı verdi. Planlarımı da şampiyonluk ve 4. Efsane td mancini 4 yildiz hatirasi.

Mancini kaptanlığı Sabri'den alıyor - SacitAslan.com
Mancini kaptanlığı Sabri'den alıyor - SacitAslan.com from i.sacitaslan.com
@galatasaray yeni sezonda başarılar,bu sene 4. İtalyan teknik adama iletilen kağıtta. Galatasaray teknik direktörü roberto mancini ile büyük bir çıkış yakalayan galatasaray, transferde de somut adımlar atmaya başladı. Galatasaray'dan fenerbahçe'ye 4 yıldız cevabı mancini. Galatasaraylı futbolcular, eski teknik direktörleri roberto mancini'ye dördüncü yıldızı kazandıklarını simgeleyen kağıt ile bir not vererek büyük jest fenerbahçeli volkan demirel, şampiyon oldukları dönemde mancini'nin saha içine gönderdiği notlara 'şampiyon fenerbahçe' yazarak ti'ye almıştı. 4 yıldız isim ön plana çıkarken başkan ünal aysal, bu oyunculardan birini mutlaka galatasaray'a getireceğinin garantisini mancini'ye verdi. Sneijder de kağıdı roberto mancini'ye götürdü. Galatasaray'ı yakından takip etmek için hesabımıza abone.

Galatasaray'ı yakından takip etmek için hesabımıza abone.

Roberto mancini'nin 4 yıldız olan kağıdı göstermesini taklit olarak algılayan fenerliler varmış yediremediler herhalde İki takım arasında oynanan hazırlık maçının ikinci dakikasında kaptan selçuk i̇nan, kulübün tercümanı mert çetin'den aldığı notu önce burak'a verdi. Fenerbahçeli volkan demirel, şampiyon oldukları dönemde mancini'nin saha içine gönderdiği notlara 'şampiyon fenerbahçe' yazarak ti'ye almıştı. Galatasaray ile inter arasında oynanan hazırlık maçında eski teknik direktörümüz roberto mancini'ye sürpriz vardı. Efsane td mancini 4 yildiz hatirasi. Naklen futbol 51.045 views5 year ago. Karşılaşmanın 4.dakikasında galatasaray i̇dari menajer yardımcısı mert çetin, saha kenarına gelerek kaptan selçuk'a kağıt verdi. Efsane td mancini 4 yildiz hatirasi. Galatasaray ile inter arasında oynanan hazırlık maçında eski teknik direktörümüz roberto mancini'ye sürpriz vardı. Galatasaray'daki transferlerin bir numaralı ismi bülent tulun, i̇ngiltere'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Galatasaray 149.066 views5 year ago. Galatasaray teknik direktörü mancini, konya'daki final, gelecek sezon şampiyon olup 4. Planlarımı da şampiyonluk ve 4.

Tecrübeli çalıştırıcı, üzerinde 4 yıldız bulunan kağıdı kameralara göstererek gülümsedi. Yildiz sözü verdi̇ başkan ünal aysal ile bir toplantı yapan deneyimli çalıştırıcı, kendisine gelen tekliflere rağmen kariyerine galatasaray'da devam etmek oyuncularıma güveniyorum. 4 yıldız isim ön plana çıkarken başkan ünal aysal, bu oyunculardan birini mutlaka galatasaray'a getireceğinin garantisini mancini'ye verdi. Mancini, ayrıca türkiye kupası'nı kazanma ve ligi. Galatasaray'ı yakından takip etmek için hesabımıza abone.

Mancini'nin derbide en büyük kozu - Tüm Spor Haber
Mancini'nin derbide en büyük kozu - Tüm Spor Haber from i12.haber7.net
İki takım arasında oynanan hazırlık maçının ikinci dakikasında kaptan selçuk i̇nan, kulübün tercümanı mert çetin'den aldığı notu önce burak'a verdi. 4 yıldız isim ön plana çıkarken baş. İki takım arasında oynanan hazırlık maçının ikinci dakikasında kaptan selçuk i̇nan, kulübün tercümanı mert çetin'den aldığı notu önce burak'a verdi. Naklen futbol 51.045 views5 year ago. İtalyan teknik adama iletilen kağıtta galatasaray'ın 20. Galatasaray başkanı ünal aysal ile mancini arasında florya'da transfer zirvesi yapıldı. Kağıdı alan hollandalı oyuncu, inter'in deneyimli teknik adamı roberto mancini'nin yanına giderek kağıdı verdi. Efsane td mancini 4 yildiz hatirasi.

Şampiyonluğunu simgeleyen 4 yıldız vardı.

Kağıdı alan hollandalı oyuncu, inter'in deneyimli teknik adamı roberto mancini'nin yanına giderek kağıdı verdi. Mancini, kağıdı açarak kameralara ve tribünlere gösterdi. Mancini, ayrıca türkiye kupası'nı kazanma ve ligi. Galatasaray'ı yakından takip etmek için hesabımıza abone. 4 yıldız isim ön plana çıkarken baş. Şampiyonluğunu simgeleyen 4 yıldız vardı. İtalyan teknik adama iletilen kağıtta galatasaray'ın 20. Mancini ye verilen notta 4 yıldız olması dikkat çekti. Galatasaray'dan fenerbahçe'ye 4 yıldız cevabı mancini. Y ld zl kag t surprizi de la galatasaray se poate descarca gratuit in format mp3. İki takım arasında oynanan hazırlık maçının ikinci dakikasında kaptan selçuk i̇nan, kulübün tercümanı mert çetin'den aldığı notu önce burak'a verdi. Naklen futbol 51.045 views5 year ago. Roberto mancini'nin 4 yıldız olan kağıdı göstermesini taklit olarak algılayan fenerliler varmış yediremediler herhalde

Roberto mancini'ye galatasaray kulübü i̇kinci başkanı cengiz özyalçın tarafından plaket ve adının yazılı olduğu 9 numaralı mancini. Galatasaraylı futbolcular, eski teknik direktörleri roberto mancini'ye dördüncü yıldızı kazandıklarını simgeleyen kağıt ile bir not vererek büyük jest fenerbahçeli volkan demirel, şampiyon oldukları dönemde mancini'nin saha içine gönderdiği notlara 'şampiyon fenerbahçe' yazarak ti'ye almıştı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama